dinsdag, 15 maart 2022 Voorbij

Infosessie leertraject zinvolle activiteiten editie 3


Goede activiteiten zorgen ervoor dat ouderen zich tevreden voelen en helpen angst en depressieve gevoelens te verminderen. Het vergt echter heel wat creativiteit en inspanning om zinvolle activiteiten te organiseren die afgestemd zijn op wat bewoners willen en kunnen. Tijdens deze infosessie kom je te weten hoe het leertraject 'Thuis in activiteiten' je team helpt om in recordtempo het aanbod nieuw leven in te blazen. Je krijgt een overzicht van het traject en er is voldoende tijd om vragen te beantwoorden.


Details

Raakte jullie activiteitenaanbod de voorbije jaren vastgeroest? Zijn het vooral dezelfde bewoners die meedoen? En speelt het aanbod te weinig in op de interesses van nieuwe bewoners? Meten jullie dit momenteel onvoldoende?

Dat kan anders. Met een heldere aanpak, handige tools en een dosis motivatie maakt jullie woonleefteam een bruisend aanbod met voor elk wat wils.

In dit webinar kijken we naar hoe een leertraject rond zinvolle activiteiten loopt. We voorzien voldoende tijd om alle vragen van deelnemers te beantwoorden.

Opname van de sessie

Geen video missen? Abonneer je op ons Youtube kanaal.

Frederik Vincx
Gast
Frederik Vincx
Soulcenter

Frederik Vincx is de ontwerper van Hartverwarmers en Soulcenter. Hij begeleidt woonzorgcentra om hun visie rond wonen en leven in de praktijk te brengen.Alle Hartverwarmers meetups