dinsdag, 21 december 2021 Voorbij

Infosessie leertraject zinvolle activiteiten


Hoe kan een leertraject rond zinvolle activiteiten lopen? Wat vonden deelnemers van vorige trajecten er van? Kom het te weten.


Details

Raakte jullie activiteitenaanbod de voorbije jaren vastgeroest? Zijn het vooral dezelfde bewoners die meedoen? En speelt het aanbod te weinig in op de interesses van nieuwe bewoners? Meten jullie dit momenteel onvoldoende?

Dat kan anders. Met een heldere aanpak, handige tools en een dosis motivatie maakt jullie woonleefteam een bruisend aanbod met voor elk wat wils.

In dit webinar kijken we naar hoe een leertraject rond zinvolle activiteiten loopt. We praten met teams die al een traject deden en voorzien tijd om alle vragen van deelnemers te beantwoorden.

Opname van de sessie

Geen video missen? Abonneer je op ons Youtube kanaal.

Sara Coene
Gast
Sara Coene
Soulcenter

Sara Coene is veranderingsdeskundige en ontwerper van oplossingen die gedragsverandering en de adoptie van software vergroten. Ze focust zich op het ondersteunen van woonzorgcentra om de woon -en werkbeleving van bewoners en medewerkers te verbeteren. Ze is veranderingsarchitect bij Soulcenter.Alle Hartverwarmers meetups