dinsdag, 5 april 2022 Voorbij

Inspiratiesessie Senior Montessori


Woonzorgcentrum Hof De Meersseman zet volop in op autonomie en zelfontplooiing van bewoners. Directeur Eline Pollet vertelt tijdens de sessie over hun aanpak met Senior Montessori en over welke impact deze heeft op bewoners, families, medewerkers en vrijwilligers.


Details

Tijdens de sessie kijken we met Eline in groep ook al naar de maand april. Hoe kunnen we de bewoners een zinvolle tijd geven? Animatoren over het hele land zitten met dezelfde uitdaging: activiteiten bedenken voor de volgende maand. Als we de krachten bundelen komen we een stuk verder. In deze sessies inspireren we elkaar om goed op voorhand een originele activiteitenkalender te plannen.

Speciale gasten delen met ons telkens een onderwerp dat hen nauw aan het hart ligt. Daarna dagen ze ons uit om onze activiteiten op een andere manier te bekijken.

Zet je op een rustige plek. Dit is namelijk een interactieve webinar. Micro's en webcams gaan aan zodat we elkaar kunnen leren kennen en elkaar kunnen inspireren.

Opname van de sessie

Geen video missen? Abonneer je op ons Youtube kanaal.

Eline Pollet
Gast
Eline Pollet
Directeur WZC

Eline is logopediste van opleiding. Gedurende 10 jaar runde ze haar eigen bloeiende zelfstandige praktijk, gecombineerd met het werken als verantwoordelijke van het Kine-Ergo-Logo-Animatieteam in Hof Demeersseman. Vanuit deze functie kon ze begin 2018 doorgroeien naar directeur van deze campus. Eline houdt op sterke wijze vast aan haar visie waarin een persoonsgerichte, vooruitstrevende aanpak centraal staat. Eline volgde recent een doorgedreven opleiding bij Senior Montessori.Alle Hartverwarmers meetups