dinsdag, 1 maart 2022 Voorbij

Inspiratiesessie met bewegingsagoog Joel Kruiselbrink


We wisselen weer tips uit voor een rijkgevulde activiteitenkalender. Bewegingsagoog Joël Kruisselbrink inspireert ons daarbij. De voorbije maanden gingen zijn creatieve bewegingsoefeningen met ouderen viraal. Op de meest inventieve manieren krijgt hij bewoners aan het bewegen.


Details

Animatoren over het hele land zitten met dezelfde uitdaging: activiteiten bedenken voor de volgende maand. Als we de krachten bundelen komen we een stuk verder. In deze sessies inspireren we elkaar om goed op voorhand een originele activiteitenkalender te plannen.

Speciale gasten delen met ons telkens een onderwerp dat hen nauw aan het hart ligt. Daarna dagen ze ons uit om onze activiteiten op een andere manier te bekijken.

Hier vind je alvast een activiteitenkalender propvol thema's in april. Heb je zelf al activiteiten voor maart? Top. Dan kan je ze eventueel delen met de andere deelnemers.

Tip: zet je op een rustige plek voor de sessie. Dit is namelijk een interactieve webinar. Deelnemers leren elkaar kennen en wisselen tips en ervaringen uit. Micro's en webcams gaan dus aan.

Joël Kruisselbrink
Gast
Joël Kruisselbrink
Bewegingsagoog

Trainer, coach en agogisch hulpverlener binnen de ouderenzorg.Alle Hartverwarmers meetups