dinsdag, 7 december 2021 Voorbij

Inspiratiesessie ikigai in ouderenzorg


We wisselen weer tips uit voor een rijkgevulde activiteitenkalender. Gast Charlotte Brys inspireert ons daarbij met inzichten uit haar nieuwste boek Oud, niet out, maar goud.


Details

Animatoren over het hele land zitten met dezelfde uitdaging: activiteiten bedenken voor de volgende maand. Als we de krachten bundelen komen we een stuk verder. In deze sessies inspireren we elkaar om goed op voorhand een originele activiteitenkalender te plannen.

Speciale gasten delen met ons telkens een onderwerp dat hen nauw aan het hart ligt. Daarna dagen ze ons uit om onze activiteiten op een andere manier te bekijken.

Zet je op een rustige plek. Dit is namelijk een interactieve webinar. Micro's en webcams gaan aan zodat we elkaar kunnen leren kennen en elkaar kunnen inspireren.

Charlotte Brys
Gast
Charlotte Brys
Chartoloog

Charlotte Brys, zelfstandig ouderenpsycholoog, klinisch psycholoog, gerontoloog en integratief psychotherapeut (i.o.), werkt in een multidisciplinaire praktijk in Aalst (SKOG.) en doet ook huisbezoeken. Daarnaast is ze betrokken bij innovaties in de gezondheidszorg.Alle Hartverwarmers meetups