Oproep

Hartverwarmers zoekt een nieuwe beheerder


Beste Hartverwarmers-community,

Met trots en dankbaarheid kijken we terug op de jaren waarin Hartverwarmers.be is uitgegroeid tot een waardevol platform voor activiteitenbegeleiders in woonzorgcentra door heel Vlaanderen. Jullie inzet en passie hebben van Hartverwarmers een onmisbare bron gemaakt voor het delen en vinden van inspirerende activiteiten.

Tijdens de eerste week van de corona-lockdown zijn we gestart met Hartverwarmers, omdat er toen extra veel behoefte was aan inspiratie om een zinvolle tijd te hebben in woonzorgcentra. Wat begon als een initiatief tijdens de lockdown, is nog steeds erg populair.

Elke maand bezoeken ongeveer tweeduizend personen de website om activiteit-inspiratie op te doen voor hun woonzorgcentrum. Ondertussen hebben bijna honderd activiteitenbegeleiders hun activiteiten gedeeld. Deze bijdragers verdienen de nodige ondersteuning om hun werk te blijven delen en de community te laten groeien.

Waarom stoppen we?

Als beheerders van deze website hebben we te weinig tijd en middelen om al deze activiteitenbegeleiders goed te ondersteunen. Daarom doen we nu een oproep voor een nieuwe beheerder.

Vroeger boden we ook Soulcenter aan, een belevingspakket (software) voor woonzorgcentra. Maar sinds de zomer van 2022 zijn we daarmee gestopt. We bouwden ons team af en zochten een andere baan. Sindsdien hebben we geen updates meer gedaan aan Hartverwarmers. Nu, twee jaar later, blijft de Hartverwarmers-community maar groeien. Maandelijks vinden zo’n 50 nieuwe activiteitenbegeleiders hun weg naar het platform. Regelmatig delen heel gemotiveerde begeleiders nieuwe activiteiten, ondanks dat wij niet veel meer doen voor de community.

Vroeger organiseerden we online bijeenkomsten, verbeterden we de website regelmatig en stuurden we nieuws over nieuwigheden op de site. Dat doen we allemaal niet meer. En toch blijft de community groeien. Dit verdient een betere host: een organisatie die nog actief is in de ouderenzorgsector, dicht bij activiteitenbegeleiders staat en Hartverwarmers wil blijven afstemmen op de noden van die begeleiders.

Wie zoeken we?

We zoeken een organisatie die:

  • Een sterke betrokkenheid heeft bij ouderenzorg.
  • Beschikt over de middelen om de website te onderhouden en te verbeteren.
  • Geïnteresseerd is in het ondersteunen en uitbreiden van onze community.

Interesse?

Ben jij of ken jij een organisatie die geïnteresseerd is in het overnemen van Hartverwarmers.be? Neem dan contact op met Frederik Vincx via [email protected].

Hartelijk dank voor jullie voortdurende steun en inzet voor de community. We kijken uit naar een mooie toekomst voor Hartverwarmers.

Met vriendelijke groet,

Frederik Vincx & Stijn Huyberechts
Oprichters Hartverwarmers.be

Hartverwarmers in cijfers

273

activiteiten

87

bijdragers

6.000

gebruikers

2.000

bezoekers / m